Dag 13-14: LA-Lompoc

Dag 13: Beaches and Piers.

Onze eerste (en enige) volle dag in Los Angeles, we moeten er natuurlijk wel het meeste van maken! Dus vroeg op (zoals elke dag deze vakantie), en op naar het strand. We hebben de auto geparkeerd bij Venice Beach en zijn daar aan de boulevard wat gaan eten. Voor mij muesli met heerlijk Acai-ijs, en voor de Stephan natuurlijk ei!

Omdat het nog erg rustig was bij Venice zijn we maar een stuk over het strand gaan lopen, wat een heerlijke plek, zo rustig en prachtig weer! Uiteindelijk helemaal doorgelopen tot aan de Santa Monica Pier, waar ze (geloof het of niet) Koningsdag aan het vieren waren!
DSCN0929 DSCN0938

Na een beetje relaxen op de Pier zijn we maar teruggelopen naar de auto, Venice Beach was inmiddels veel drukker en super-gezellig en sfeervol. Wat een aparte mensen lopen er hier rond.

Rond het middaguur zijn we richting de Walk of Fame gegaan, ik moet eerlijk zeggen dat ik hier meer van had verwacht. Maar goed, je moet er geweest zijn he als je in LA bent.

In de avond, gezien Steef ziek was, hebben we niet echt uitgebreid gegeten en hebben we het moeten doen met een snelle hap tussendoor. Daarna zijn we naar het Griffith Observatory gegaan. Wauw! wat een uitzicht vanaf hier, ik kon helaas geen enkele mooie foto krijgen dus je zal het moeten doen met het amateuristische werk van hieronder.

Dag 14: Los Angeles- Lompoc
IHOP!!!!!

Na er zo vaak langs gereden te zijn, nu een keer naar binnen gepopt. Jeusus wat een Pankcakes! Yammm, krijg er trek van als ik er aan terug denk.

Na dit heerlijke ontbijtje zijn we nog  terug gegaan naar het Griffith Observatory, in de hoop bij daglicht wat mooiere foto’s te kunnen maken.20150427_190730

Hierna zijn we nog even naar de farmersmarket gegaan, maar helaas voelde Steef zich nog steeds niet lekker en voelde ik me een beetje schuldig om al te veel van het lekkers te proeven, dus na een salade bij het aanliggende The Grove, zijn we de weg op gegaan richting de volgende stad. Langs Malibu en de oceaan naar Lompoc. Hier zijn we nog even los gegaan in de Wallmart, en na een welverdiende Panda-express avondmaaltijd vroeg naar bed gegaan. Morgen de Pacific Coast Highway naar Monterey. Zin in!

 

<<Vorige                                                                                                                      Volgende>>