Dag 3: Page

Woohoo gelijk een dagje rust en niet rijden!!.

Vanmorgen natuurlijk weer ongelofelijk vroeg op dus genoten van een geweldig hotelontbijtje, (voor zover als hotel ontbijtjes geweldig kunnen zijn), en daarna op de kamer wachten tot we weg konden, de tour voor de lower antelope Canyon hadden we namelijk pas geboekt voor tien uur.

Na eerst 30 minuten gezocht te hebben naar de lower Canyon (dingen worden niet heel duidelijk aangegeven hier in Page) eindelijk aangekomen bij Ken’s tours. We hadden gereserveerd dus we hoefden niet in de ellenlange rij te wachten en konden gelijk weg.

Wauw!!..
Gewoon… Wauw…

Ik weet niet wat ik nog meer kan zeggen dan wauw.. wat adembenemend mooi… Om elke hoek was het nog mooier dan de hoek daarvoor.. Ik heb in totaal zon honderd foto’s gemaakt in de 60 minuten dat we in de Canyon waren, en was bijna verdrietig toen het over was.. Dit is een ervaring die ik altijd meeneem!..

De bedoeling was om de rest van de dag op Lake Powell door te brengen, maar met 12 graden en sterke wind was dit niet echt het moment om op het water te zijn.. Dus zijn we langs het meer gereden, hebben de dam bezocht en hebben daarna nog de ‘ hanging garden trail’ gelopen. Een korte maar leuke hike vlak langs het meer..  Hierna hebben we even genikst op de hotelkamer, en een uurtje voor zonsondergang zijn we richting de horseshoe bend gereden… Onwijs mooi en indrukwekkend, helaas door de dichte bewolking konden we geen zonsondergang zien.. Maar dat maakte het zeker niet minder spectaculair..

Morgen via Monument Valley naar Moab… Ben benieuwd.. Page is going to be a tough act to follow..

DSCN0631 DSCN0532_1

 

<-Vorige                    Volgende->

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s