Dag 4-5: Page-Monument Valley-Moab-Denver

Zoo.. Sorry voor de vertraging, maar de vakantie is ook zo leuk dat het moeilijk is om tijd uit te trekken om mn blog te schrijven, de dagen zijn zo vol en de avonden val ik soms bijna gelijk in slaap!.. Wat me nu inmiddels goed lukt, Steef slaapt helaas nog steeds slecht, ik denk dat het de vreemde bedden zijn ?

Maar goed.. Dag 4:
Het doet bijna pijn om Page te verlaten, met Antelope, Lake Powell en de Horseshoe bend is het echt een geweldige stad!.. Gelukkig staat voor vanmiddag Monument Valley op de planning, en dat moet toch ook best spectaculair zijn..
Helaas!.. 39 graden fahrenheit, zware bewolking en zelfs natte sneeuw als we aankomen, zorgt er toch voor dat we alleen de Scenic Loop rijden, en niet de wildcat trail lopen zoals het plan was, gelukkig was zelfs bewolkt Monument Valley nog spectaculair en wat voelden we ons nietig tussen die enorme bouwwerken..
DSCN0650

Na zo’n 2,5 uur in Monument Valley waren we de kou ech wel zat en zijn we doorgereden richting Moab, helaas ook hier was het stervenskoud toen we aankwamen, we zijn gelijk doorgereden naar Arches maar door mist en regen was hier weinig te zien en besloten we om morgen terug te komen, in 1 ochtend arches bekijken.. dat wordt een uitdaging!!… Maar nu eerst eten!.. In de Moab Diner waar de serveerders werkte alsof ze aan de speed zaten (zo snel ja), heeft Steef een burger gegeten, en ik een super lekkere Taco-Salade (de salade zat in een mega Taco…)
20150418_031847

Dag 5:
Ha!.. wie zei dat je niets van Arches kan zien in een paar uurtjes kent mij en Stephan nog niet.. Om 8 uur stonden we bij de Devil’s garden trailhead en we hebben deze gelopen tot aan de landscape arch en terug, met een kleine detour naar de  Pine Tree Arch en de Tunnel Arch.. Daarna de 2 mijl lange Broken Arch/Sand Dune Arch/Skyline Arch loop gelopen.. Gevolgd door de (ongelofelijk zware voor iemand met ademhalingsproblemen) Delicate Arch Trail.. Wauw wat een uitzicht als je daar eenmaal boven bent, wegens de korte tijd die we in Arches haden wilde we deze eigelijk niet doen.. Maar het was het zeker waard!..
DSCN0674 DSCN0689
Toen we weer beneden waren besloten we om ook nog wat korte trails te pakken, we hebben gekozen voor de windows trail, en de double arch trail..
Volgens mij zo toch het beste uit de korte tijd gehaald? En met 64 graden Fahrenheit en zonnig.. was het het perfecte weer om te hiken!..

Om half 3 zaten we in de auto naar Denver.. een rit van 5 uur en toen we er eindelijk waren, hebben we wel tien keer de Clinton Straat afgereden, maar konden het hotel maar niet vinden… PANIEK!!..
Na nog eens goed gekeken te hebben naar het adres moesten we dus de Clinton straat in Englewood hebben.. een buitenwijk van Denver die dus net telt als andere stad!.. Oeps!.. gelukkig was deze maar 20 minuten rijden en waren we er zo.. Nu maar naar bedje toe.. Was een onwijs lange dag vandaag!

<-Vorige                    Volgende->

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s