Dag 8-9 : Great Sand Dunes- Gallup

Dag 8: Denver-Great Sand Dunes- Alamosa

Nooooooooo….

Leaving Denver vandaag… Wat zonde zeg, echt een geweldig leuke stad, zeker een plek waar ik mezelf wel zie wonen… Nu alleen nog die Green Card Lottery winnen… Ja vast….

Maar niet getreurd, we hebben nog 3 weken vakantie te gaan en nog genoeg prachtige dingen om te zien. Voor vandaag staan de Great Sand Dunes op de planning. Een redelijk korte rit verder kwamen we aan bij de kruising van de Great Sand Dunes, Je zag ze ver van te voren al aankomen en ik moet zeggen dat ik erg under-whelmed was op de weg ernaar toe, het leek zo klein met die bergen op de achtergrond.

Toen we bij de ingang van het park aankwamen zat er niemand in het hokje, het was vandaag gratis (wij hadden de jaarpas dus voor ons maakte het niet zoveel uit). Dit hielp me echter niet echt met het gevoel krijgen dat het een spectaculair park zou zijn.

Ik zat fout!.
Als je eenmaal voor de duinen staat zie je dat ze een stuk groter zijn dan gedacht, maar pas als je een stuk omhoog bent geklommen en gaat zitten en om je heen kijkt, het water, het zand de bergen met besneeuwde toppen op de achtergrond. En vooral de rust.. De meeste mensen blijven namelijk lekker beneden, bij het water. Wij zijn tot zo’n 70% van de duinen gekomen en toen werd het ons teveel, het water was bijna op en het was te warm.. Dus dan maar terug naar beneden. Ik kan wel zeggen, naar beneden gaat een stuk sneller dan naar boven, en het is ook veel leuker..

DSCN0743

Tegen de late middag zijn we terug naar onze auto gegaan en richting Alamosa gereden, aangezien ons hotel tegen een Burger King aanzat, kan je wel raden waar we hebben gegeten die avond.. Vanavond lekker een avondje TV kijken en boekjes lezen.. Die duinen maken je kapot..

Dag 9: Alamosa- Gallup

Deze dag is er zo weinig gebeurd dat ik denk dat ik in 2 regels klaar ben, het hotel ontbijtje was goed genoeg om ons de eerste 3 uur van onze 5,5 uur durende rit tevreden te houden, en rond een uur of 3 waren we in ons hotel in Gallup, We zijn nog even het oude centrum van Gallup ingegaan waar de route 66 sfeer goed hangt, en een paar mooie muurschilderingen te zien waren. Eten hebben we gehaald in de Walmart, heerlijke fried chicken. En na 8 uur savonds zijn we nog even heen en weer gegaan naar de Sonic (half prices milkshakes after 8)… En die milkshakes zijn goed!!!… Yamyam..

<-Vorige                    Volgende->

One thought on “Dag 8-9 : Great Sand Dunes- Gallup

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s