Dag 3: Chicago-Springfield

Dag 3: Chicago-Springfield

ByeBye Chicago:
dsc00280Helaas is het vandaag tijd om afscheid te nemen van Chicago, echter dat doen we niet te vroeg, we gaan in de ochtend nog uitgebreid ontbijten,lopen daarna nog even richting de riverwalk,en pakken, rond 12 uur

nog een cupcake dsc00273en een koffie,voordat we met koffers en al richting het vliegveld gaan om onze auto op te halen.

Zooo.. na een klant voor ons die erg lastig was, waren wij zo geholpen met onze auto. En rond 3 uur zaten we in de auto richting Springfield. Na een tussenstop bij onze geliefde walmart kwamen we rond 7 uur aan bij ons hotel. Wat heerlijk om weer op de weg te zijn in de VS.  We hadden niet echt plannen voor Springfield, dus zijn na het eten in de goedkoopste diner ooit, maar lekker naar het hotel gegaan en na een uitgebreide douche lekker onder de wol gekropen met een aflevering Supernatural.

dsc00350De volgende ochtend hebben we de koffers weer in de auto gedumpt, en zijn we op Springfield verkenning gegaan, helaas was het nogal verlaten overal zo smorgens vroeg op een zaterdag. Wat dan wel weer fijn was, dat we een privé tour kregen van het huis van Abraham Lincoln, wat toch leuk is om gezien te hebben. Hierna zijn we nog naar zijn graf geweest, en hebben we over de neus van z’n standbeeld gewreven. Ook hier waren we zo ongeveer de enigste. Heerlijk zo die rust!.

dsc00389 dsc00369

 

 

 

 

 

Na het lincoln-festijn hebben we nog een aantal prachtig mooie war memorials bekeken, vooral die van de oorlog in Korea was erg mooi. Rond het middaguur zijn we in de auto gestapt. Next stop: Home! (aka St Louis)

Informatie:
Hotel: Northfield Inn, Suites & Conference Center 61 euro.
Tour Lincoln House: Gratis maar moet moet wel reserveren ( of mega vroeg zijn).

<<Vorige                                                                                         Volgende>>