Dag 6: Memphis

Dag 6
Vandaag een 4 uur durend ritje op de planning, van St Louis naar Memphis.  Alhoewel het ons pijn doet onze mooi stad St Louis te moeten verlaten, zijn we wel blij om Memphis te mogen ontdekken. Hoe dichter we bij Tenessee komen, hoe meer de temperatuur omhoog schiet, als we in Memphis zijn is het 20 graden, niet slecht voor midden december dacht ik zo.

Het hotel waar we verbleven was het beroemde Peabody Inn, dit is één van de oudste hotels in Memphis, en de oude luxe straalt er vanaf, in de lobby staat een enorme vijver van marmer waar een aantal eendjes in zwemmen, dagelijks worden deze eendjes vanuit hun “suite” op het dak, naar beneden geleid in de lift over een rode loper, onder begeleiding van muziek. De beroemde “march of the Peabody Ducks”. Superleuk om een keer gezien te hebben.

Mephis

Na het verkennen van het heerlijke hotel en de omgeving van de Memphis Riverfront was het al weer tijd om te gaan eten. We hadden een reservering bij BB Kings Blues club op Beale street, de straat die bekend staat om zijn goede live Blues muziek. Ik heb hier een heerlijke Southern Fried Catfish gegeten, en Steef de beste malse Spare-ribs die hij ooit heeft gehad. Op het podium stond een heerlijke blues/jazz/soul band te spelen, en we hebben tot diep in de nacht genoten van de muziek die Beale Street heeft te bieden.

Kosten Memphis: Peabody Hotel €145,46 per nacht ( Voor de locatie en de history vond ik het voor deze keer waard, geboekt via priceline)

<< Vorige

Volgende>>