Dag 10: Santa Clause – Indiana

Dag 10

Na een laatste Crema is het helaas tijd om Nashville te verlaten, deze geweldige stad gaan we zeker nog een keer (of tien) bezoeken in de toekomst!
Nu onderweg naar “one of the most Christmassy little towns of America”, met een stadje wat Santa Clause heet, en een verblijf in Santa’s lodge, moet dit helemaal goed komen.

Na een korte rit kwamen we er dan eindelijk! En…

What a Joke

De lodge zelf was al weinig versierd, en VEEEEELS te duur voor de kwaliteit die ik er voor kreeg, maar het stadje was nog een grotere teleurstelling, de geweldige kerstboom op het plein, bestond uit een aantal LED-Strings, waarvan zon 75% kapot was. De mini golf baan schreeuwde vergane glorie, en op een hele leuke Rudolph-Drive Tru- lightshow na, was er niets aan het stadje wat ook maar een beetje kerstmis-achtig aanvoelde. Om onzelf te vermaken zijn we uiteindelijk maar naar de dichtsbijzijnde Wallmart gereden (2 steden verderop), hier hebben we uitgebreid rondgesnuffeld, en een Football gekocht, waar we de rest van de avond lol mee gehad hebben op het terrein van het hotel.

De volgende ochtend zijn we maar extra vroeg weggegaan (na uit een soort van kinderachtig protest de stekkers uit de alarmklokken in de kamer te trekken) en op naar Louisville gereden, hier blijven we geen minuut langer dan nodig!

 

Kosten:
Santa’s Lodge: 1 nacht 2 personen, €100,79
Santa Claus Land of Lights €15,- per auto.

<<Vorige  

Volgende>>