Reisverslag VS April/Mei 2015

Heimwee..

Eigenlijk de dag nadat we terugkwamen uit de VS in september hadden we al besloten dat we terug wilden, we hadden heimwee. We zijn echter niet begonnen met het plannen van een vakantie omdat we even niet het geld hadden, en omdat we hoopte op succes in de Green Card Lottery, en dan zouden we al ons geld voor andere dingen nodig hebben.

Toen op 1 mei het slechte nieuws kwam zijn we serieus gaan nadenken over een trip naar de VS. Het liefst waren we in oktober dit jaar nog gegaan, zodat we nog wat van het Football seizoen mee konden pakken, maar dit was helaas niet meer haalbaar. Uiteindelijk toch maar voor april/mei gekozen omdat we dan nog kans hebben op lekker weer. Achteraf gezien hadden we misschien beter 2 weekjes later kunnen gaan ivm het sluiten van een aantal wegen in de NP’s.

Voor degene die mijn vorige reisverslag gelezen hebben, deze zal iets anders zijn, uitgebreider, met een uitgestippelde voorbereiding, en de kosten van alles erbij geschreven ( dit vorige keer niet gedaan omdat ik de helft al was vergeten voor ik begon aan het verslag).

Nu heb ik veel verteld over waarom ik terug ga naar de VS, wanneer ik ga, en hoe ik dit ga verslaan. Nu blijft de vraag? Waar gaat de reis naartoe?

Na wikken en wegen hebben we gekozen voor….

Komt


die dan….

Het zuidwesten

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s