Dag 6-7: Denver

Ooo toch wel lekker hoor, zo wakker worden in een wat luxer hotel midden in een grote stad.. De eerste 5 dagen natuur en parken was natuurlijk geweldig, maar wat afwisseling tussendoor is ook niets mis mee..

En man… I Love Denver!!..

Dag 6:
Na een rustig ontbijt zijn we de stad in gegaan, we hebben heel downtown zo ongeveer gezien inclusief het prachtige Union Station, Coors Field, de 16th street Mall, het Capitol bulding, Riverside park, en nog zo veel meer, echt een geweldige stad om door heen te lopen alles bij elkaar in de buurt en een paar ontzettend leuke winkeltjes!!..

In de namiddag zijn we nog even naar de mall bij ons om de hoek gegaan om wat de windowshoppen voor we terug gingen naar het hotel.. Nu in het hotel was het een kwestie van bedenken wat te eten en onze keuze is gevallen op de Cheesecake Factory…

Damn!!.. ik snap niet wat sommige mensen op tripadvisor klagen over deze keten maar ik vond het geweldig! Een heerlijke pasta gegeten, de porties waren zo groot dat zelfs Steef het niet op kreeg, en dat zegt wat!!..
Natuurlijk ook nog een toetje genomen, met het half uur wat ik nodig had om uit te zoeken welke van de meer dn 25 smaken cheesecake ik wilde, was het hoofdgerecht inmiddels al gezakt!.. EN HET WAS DE LEKKERSTE CHEESECAKE OOIT ( Kahlua choco coffee).. Jaaa de cheesecake factory komen we zeker nog een keer!..

Dag 7:
Ik maak geen grapje… Toen ik wakker werd, zat ik nog steeds vol van de avond ervoor..! ik heb ook maar heel licht ontbeten..
Voor vandaag stond op de planning het Broncos stadium!!! Woeeeeeeeeehh!!.. ik was behoorlijk verziekt toen ik een aantal weken geleden er achter kwam dat de stadium tours alleen wo tm zaterdag zijn.. en mochten wij nou net zaterdagavond tot dinsdag in Denver zijn!!.. verdorie.. als American Football fan, en fan van Peyton Manning (de quarterback van de broncos) had ik dit stadion graag van binnen gezien..

Wel een paar mooie fotos van de buitenkant kunnen maken, en nog een Manning Bobblehead in de Teamstore gekocht, dus toch nog iets.
DSCN0707DSCN0712
Na een ochtend kwijlen bij het Mile High stadium zijn we naar little man Ice cream gereden, een ijstentje die eruit ziet als een enorme melkkan!.. Superschattig, en het ijs was ook nog eens erg lekker!!..
DSCN0729

De rest van de middag hebben we doorgebracht in het City Park, vanwaar we een mooi uitzicht over Denver Downtown met de Rockies op de achtergrond hadden.. Wat een leuke stad dit, ik wil morgen nog niet weg!

<-Vorige                    Volgende->

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s